dimarts, 5 d’abril del 2011

Un Fins Aviat...


El passat dissabte 2 d'Abril, vaig fer l'últim taller a Tinta Xina Girona, m'ha costat prendre aquesta decisió, no crec que sigui un adéu per sempre, però si per un temps... m'encanta l'scrap, m'encanta quan faig els tallers, però m'estressa massa la preparació, em considero força exigent amb mi mateixa i m'obligo deixant de banda el que per a mi és més important en aquests moments, els meus fills i el meu home, i el que és un hobby, que en principi és terapèutic i relaxant, per mi s'estava convertint en una obligació més i passava a ser una feina...que em tornava a treure temps de gaudir dels meus fills,que jo mateixa m'autoimposava, estic fent reducció de jornada al treball per poder estar amb ells, per cuidar-los, sobretot al meu petit, que és diabètic, poder anar més relaxada i per poder gaudir...,i jo mateixa feia una prioritat de l'scrap i passava a ser un estrés més, no un hobby...jo seguiré fent scrap, perquè m'encanta i m'apassiona, però quan em vagi bé ... relaxàdament...vull agrair a la Marissa de tinta xina la seva comprensió, i a totes les noies que heu passat pel taller durant aquests mesos, mil gràcies per la vostra companyia, la vostra il·lusió i per tot!, un petonet a totes!!!
les fotos dels punts de llibre i de les targetes que varen fer les alumnes d'aquest dissabte les podeu veure AQUí, la Montse, la Maria, l'Emilia, la Quima, l'Anna, Ariadna, la Clàudia,l'Anna i la Beth, sou genials!

una abraçada a totes.

Helena

6 comentaris:

  1. ostres , Helena quin greu . Potser si els fessis mes separadament , per exemple un cada tres mesos , seria diferent. Jo sempre dic el mateig, tot aixo s'ha de fer per disfrutar.
    fins aviat. roser

    ResponElimina
  2. Sé que t'ha costat molt prendre aquesta decisió i per això encara s'ha de valorar més! Jo el que et puc dir és que segurament és una bona decisió malgrat que lamento perdre a la meva "senyo", però he guanyat una gran amiga! Petonets

    ResponElimina
  3. Helena, només he coincidit amb tu en dos tallers, però he de dir que des-de el primer dia hem va encantar la manera com feies els taller i amb la paciencia que ens atenies a totes, però com et vaig dir l'atre dia, no ho dubtis i gaudeix dels teus fills; que ja es faran grans ipodràstornar a tenir tot el temps lliure per tú. Amés un Hobby, es per disfrutar i ajudarnos a relaxar, no una obligació.
    espero poder anar veients cosetes teves a traves del blog.
    Petons i molta sort¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  4. cada cosa té el seu moment, la familia és lo primer. I l'scrap l'has de gaudir. Pren-t'ho amb calma i ja ens ensenyaras cosetes més endavant! Ptnnnnnnns

    ResponElimina
  5. Mi querida Len..., tal como dices no es un adios, sinó un "hasta luego". No creo que lo vayas a dejar del todo, tal como lo entiendo, aparcas "los talleres" pero eso no quita que si alguien que conoces celebra su cumpleaños, no le hagas una felicitación preciosa; o que con las últimas fotos de carnaval o de semana santa de tus hijos no decidas hacer un mini... y espero que entonces hagas la fotito de rigor y nos lo cuentes, porque tienes un gusto exquisito; al menos a mí me encantan las tonalidades y decoraciones que utilizas en todos tus trabajos, y disfruto viéndolos.
    Pero la vida es lo que tenemos, nuestro día a día y depende en parte de nuestras prioridades. La pareja, los hijos..., es una de las mejores inversiones que uno puede hacer con su tiempo ¡Ya crecerán! ¡Y antes de lo que piensas! Entonces dispondrás de nuevo de tiempo y volverás a aprender cosas nuevas y luego a enseñarlas. Estoy segura, tanto, como lo estoy de lo mucho que te van a echar de menos tus alumnas.
    Un besazo enorme. Nos vemos el sábado ;) ♥ ♥

    ResponElimina
  6. Segur que et trobaran a faltar moltíssim com a persona i com a profe,fas uns treballs fantàstics!!!Però un s'ha de marcar les prioritats i disfrutar!!!T'envio un munt de petons i t'he deixat un premi al meu blog per si el vols.

    ResponElimina