dilluns, 19 de març del 2012

FELIÇ DIA DEL PARE


Amb la Sónia, estem alterant uns marcs per a un dia molt especial del mes d'Abril...ja us ho explicaré en el seu moment...i això li va donar l'idea, per alterar-ne un especialment per avui, ja que a primers de desembre varen ser pares... 

Mentre l'estava fent, vaig recordar que el meu home, m'havia demanat, ja fa un temps, que li regalés un marc amb fotos per tenir-nos a la seva feina...regal perfecte per el dia del pare, vaig pensar...
Així que vaig agafar un marc i també el vaig alterar... gesso, tinta Staz on gris, també hi ha tallets de tape i una mica de decopache amb un tovalló gris, per donar una mica de textura..

Encara no se si està del tot acabat...crec que hi falta encara alguna cosa...però no se el que...al tenir tantes fotos el veig força carregat...i com que avui és el dia del pare, us l'ensenyo tal i com està.

molts petons, i gràcies per la visita!!!
Helena

6 comentaris:

  1. Doncs jo ho veig molt bé!. El alterat és molt bonic i elegant i no li treu protagonisme a les fotos i si dius que és per tenir-lo a la feina, ja ho veig perfecte. Un petó.

    ResponElimina
  2. Està genial Helena i les fotos en blanc i negra també! Ptns

    ResponElimina
  3. T'ha quedat molt bé. No sabria que més posar-hi... Petons

    ResponElimina
  4. el veig be tal com esta , crec que no li cal res mes

    roser

    ResponElimina
  5. Helena t'ha quedat guapíssim!! Artista! Petons!

    ResponElimina