dilluns, 31 de gener del 2011

1er ANIVERSARI DE PEGA,PAPEL, O TIJERAS:

L'Elena de Pegapapelotijeras celebra aquesta setmana el seu PRIMER ANIVERSARI i ens proposa un joc, hem de fer una llista dels nostres top ten en scrap (si no ets scrapera , llista top ten en un hobbie, a la feina...) ha fet un àlbum preciós i ens ha preparat material per poder-lo acabar (poder posar les decoracions segons la temàtica per el que l'utilitzarem...Elena ets una artista, l'album és preciós cliqueu AQUÍ per poder-ho veure, tenim temps fins el divendres 4 de Febrer a les 12 PM i el diumenge 6 farà el sorteig.

La meva llista dels 10 materials imprescindibles per a mi és:

- EL TEMPS : és imprescindible...
- LES TINTES DISTRESS : va ser el primer que hem vaig comprar de material de scrap propiament dit...
- TROQUELADORES : m'encanten els cercles de totes mides... (com l'Elena) gairabé no hi ha cap treball meu on no n'hi hagin...LA CROP-A-DILE estaria dins de les troqueladores que per a mi és imprescindible.
- LA GUILLOTINA: no en tenia, i creia que no la necessitava... la vaig comprar aquest any a creativa i ara és imprescindible per a mi! guanyes temps (que és molt important)
- ADHESIUS: cinta de doble cara, "espongetes" 3D...per poder enganxar-ho tot i fer els nostres treballs.
- CARTOLINES: M'encanten també el color craft, el negre, el blanc i el crema per la seva versatilitat (van bé amb tot).
- EL LLAPIS: per poder marcar i evitar els errors...
- LA CISTELLA ORGANITZADORA DE SOBRE TAULA: no sé si passa a tothom... peró als 10 minuts de començar tenia una taula on no hi trobava rés... on són les estisores...hay on he deixat la tinta... i em passava gairabé més estona buscant el material que creant el projecte...aquest nadal els reis m'han regalat la cistella organitzadora i ara és una altre história...ara ho trobo tot! i a més m'ajuda amb el proposit d'any nou ORDRE! (per cert Elena els teus consells m'encanten! i ja he posat algun a la pràctica).
-CORDILL RÚSTIC: el de lligar botifarres... durant molt temps en tots els meus treballs , ara ja tinc més cintes i cordills per poder anar canviant però m'encanta l'aire rústic que hi dona. sempre en tinc.
- SEGELL D'ESCRIPTURA: tinc un de lletra antiga i un de definició de diccionari, m'encanten i els faig servir de fons... per a mi són imprescindibles(tot i que no els poso sempre...jejej)

bé aquesta és la meva llista.

FELICITATS ELENA I que siguin MOLTS MÉS!!!

una abraçada

Len

Elena de Pegapapelotijeras celebra esta semana su PRIMER ANIVERSARIO y nos propone un juego-sorteo, tenemos que hacer una lista de nuestros top ten en scrap (si no eres scrapera , lista top ten en un hobbie, en el trabajo...) ha hecho un album precioso y nos ha preparado material para poderlo terminar (poder poner les decoraciones seguns la tematica para lo que lo vayamos a utilitzar...Elena eres una artista, el album és precioso AQUÍ podreis verlo, tenemos tiempo hasta el viernes 4 de Febrer a las 12 PM.y el domingo 6 hará el sorteo.

La meva llista dels 10 materials imprescindibles per a mi és:

- EL TIEMPO: es imprescindible...
- LAS TINTAS DISTRESS : Fueron lo primero que me compré de material de scrap propiamente dicho...
- TROQUELADORES : me gustan mucho los círculos de todas las medidas... (como a Elena) casi no hay ningún trabajo mio donde no tenga ninguno...LA CROP-A-DILE estaría dentro estas perforadoras que para mi son imprescindibles.
- LA GUILLOTINA: no tenia ninguna, i creia que no la necessitava... la compré este año en creativa y ahora és imprescindible para mi! ganas tiempo (que es muy importante)
- ADHESIVOS: cinta de doble cara, "esponjitas" 3D...para poder pegarlo todo y hacer nuestros trabajos.
- CARTULINAS: Me encantan también el color craft, el negro, el blanco y el crema por su versatilidad (van bien con todo).
- EL LÁPIZ: para poder marcar i evitar los errores...
- LA CESTA ORGANIZADORA DE SOBRE MESA: no sé si os pasa a tod@s... pero a los 10 minutos de comenzar tenia una mesa donde no encontraba nada... donde están las tijeras...hay! donde he dejado la tinta... y me pasaba casi más rato buscando el material que creando el proyecto... estas navidades los reyes me han regalado esta cesta organizadora y ahora es otra historia...ara lo encuentro todo! y a demás me ayuda con mi propósito de año nuevo ORDEN! (por cierto Elena tus consejos me encantan! y ya he puesto mas de uno en práctica).
-CORDEL RÚSTICO: el de atar las butifarras... durante mucho tiempo en todos mis trabajos , ahora ya tengo mas cintas para poder ir combinando, pero me encanta el aire rústico que da. siempre tengo.
- SELLOS DE ESCRITURA: tengo uno de letra antigua y uno de definición de diccionario, me encantan y los utilizo de fondos... para mi són imprescindibles (aunque no los pongo siempre...jejej)

bien esta es mi listas.

FELICIDADES ELENA y que sean MUCHOS MAS!!!

un abrazo.

Len

1 comentari:

  1. Ei, Len! està genial la teva llista!
    Moltes gràcies per participar i... molta sort!
    Ptns!

    ResponElimina