divendres, 13 d’abril del 2012

LA "NOVA" CALAIXERA DE LA LAURA


La Laura s'ha fet gran, i ha canviat d'habitació...com que estem en moments de "crisis" tot és reciclat, les tauletes, la calaixera, el capçal ...les tauletes eren de Teka, i ja les tenia, el seu llit és el que tenia ella i la calaixera era la que feia conjunt amb la seva cuna...això donava un valor sentimental afegit a la peça.


Si em llegiu habitualment ja us n'he parlat d'aquesta calaixera...  No havia fet l'entrada avanç per dos motius, un és per qué per fer el detall principal, vaig seguir el tuto que la Yolanda va ensenyar en el seu blog  Entint-Arte , i com que feia algun temps que l'havia vist, no el trobava...i em sabia greu no fer l'enllaç pertinent...per  poder veure el tutorial feu click AQUÍ (Fondo de sellos) us encantarà.


Gràcies a la meva estimada Maria de " Scrap & my favorite things"també podeu veure aquest mateix turorial de la HEIDI SWAPP amb alguna petita diferència, una doble mascara, us el recomano...


tiradors diferents, per donar un aire divertit, algun segells suau de fons, topos, lletres...i el gran cor amb segells del que us he passat el tuto, m'encanta i a la Laura també!!!


Les lletres DREAM que en la primera foto estan en el capçal, són les que en aquesta foto estan damunt de la calaixera, les vaig comprar a CREATIVA, eren per decorar amb DECOPACH són molt lleugeres i m'agradaria compra-ne alguna més, per fer més paraules...però no vaig agafar la tarjeta de la botiga que les venia, era de Barcelona...algú sap on les puc trobar? la idea és que decorin la paret, però les vull posar quan les tingui totes...


i l'altre motiu per el que he trigat tant a ensenyar-vos-la, és perqué, amb les presses no vaig fer la foto inicial de com era la calaixera avanç de alterar-la, així que he tingut que buscar una foto on hi sortís la calaixera ... no és gaire maca...però és la que he trobat...haig de millorar amb el photoshop la fletxa per senyalar-la no a quedat gaire bé...jeje, ja em perdonareu.


Bé i per avui ja n'hi ha prou, que m'he enrotllat més que una persiana i no us vull entretenir tant,
com sempre moltíssimes gràcies per la visita i els vostres comentàris.
Bon cap de setmana.
Petons 



Helena

11 comentaris:

  1. Molt cuca la calaixera, és curiós que a l'Anna li hem fet l'habitació nova i s'ha triat el mateix color que la Laura per la capçalera! Petonets

    ResponElimina
  2. Helena t'ha quedat maquissima!! Ets una artista! La Laura ja pot estar contenta...no per la calaixera, per la MARE tan meravellosa que té!!! En té molta sort!!! I jo també per tenir-te com amiga! Petons.

    ResponElimina
  3. Preciós, pero molt preciós!!!!! i a mi també m'agrada molt que sigui reciclat, es una cucada!
    petonets xoxo

    ResponElimina
  4. ostres Len , quin canvi la calaixera , t'ha quedat presiosa , i l'habitacio es una cucada i molt gran . Noia tens molt de gust i traça per fer el que vols

    roser

    ResponElimina
  5. La calaixera t'ha quedat preciosa, la veritat és que tota l'habitació és molt bonica. Un petó.

    ResponElimina
  6. Un dormitorio precios i la calaxera el canvi es impresionant:
    petons

    ResponElimina
  7. Quin cavi de calaixera!. M'ha agradat molt la idea.

    Petons!


    Charo

    ResponElimina
  8. Vaya habitación chula. Los detalles de la cómoda me parecen preciosos!

    ResponElimina
  9. Hola guapa!! No sé si hem recordes, sóc la Marina, una noia pelroja, hem fet algun taller juntes...
    M'ha encantat la calaixera, de les lletres que dius, la botiga es "patchcat" al c/valència 431 entre marina i sardenya.
    Igualment a conesa en tenen unes molt chules de fusta blanca mig decapada que valen 2 ó 3 eurets.
    Espero haber-te ajudat i a veure si coincidim en algún taller.
    Una abraçada guapa!!!
    Marina

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies Marina!!! si que et recordo, varem coincidir en un taller de Kits de Somni, oi?M'has ajudat molt . un petonet ; )

      Elimina
  10. Què maca! El detall dels tiradors diferents m'ha encantat!
    Petons. Sílvia

    ResponElimina