diumenge, 18 de setembre del 2011

CRÓNICA DE LA 1a TROBADA D'SCRAPER@S DE GIRONA

Aquest matí a les 9:20 aproximadament del matí arribava al MAS FIGUERES de Caldes de Malavella , un espai fantàstic on l'Erica, de la revista Scrapbook magazine havia fet possible aquesta 1a trobada d'scraper@s de Girona... com diu l'Erica, al mal temps hi hem posat bona cara! he arribat de les primeres, hi he pogut prepara el taller sense cap problema... m'ha encantat el lloc, super ampli...amb tot preparat, amb uns detallets amb piruleta inclosa!

Poquet a poquet ha anat arribant tothom... la gent es retrobava o coneixia altres persones que gaudeixen del mateix, l'Scrap... en el taller que he fet jo avui, hem alterat una caixeta del ABACUS, de paper maché, amb gesso, tinta i algun segell i una cinta pel tirador... mentre s'assecava el gesso hem fet aquest punt de llibre.



ens ho hem passat d'allò més bé, hem rigut, hem aprés, m'he retrobat amb la Cristina de Barcelona, m'ha fet moltíssima il·lusió, també m'he retrobat amb l'Anna, la Gemma, la Glória i la Cristina que havien fet amb mi els tallers d'estiu al ERAM. M'ha fet especial il·lusió coincidir amb la Lis i la Mireia Carbonell de KDS, les tenia a la taula del cantó...

Gràcies a les alumnes que heu fet el meu taller, la Cristina, la Teresa, la Maria, l'Anna i la Gemma(que li he dit tota l'estona Glória) un petó enorme a totes ! els hi han quedat unes caixetes i uns punts de llibre super macos!

En aquesta foto estic amb la Cristina Perramon, que ha vingut des de Barcelona tot i el mal temps per gaudir de l'scrap! i m'ha encantat tornar a veure.

Quan hem acabat el taller, ha tocat recollir i deixar la taula per el proper taller, i jo he aprofitat per fer una volta per les paradetes de les botigues, la Lis de KDS, la Marisa de TINTA XINA Girona, La MOMO de Palamós, l'Anna de IMAGINA'T SCRAP, encantadora, i la Dolors de LES PARISINES de Torroella de Montgrí.



En aquesta foto estic amb la Dolors de LES PARISINES.

I no podia faltar una foto amb l'Erica, l'organitzadora d'aquesta trobada tant especial!
gràcies per tot!


Espero que us hagi agradat, jo m'ho he passat genial!
Helena

8 comentaris:

  1. Quina enveja sana!!! es veu tot genial!!! a veure si la propera puc anar-hi i passar un dia tant xulo amb vosaltres!!!petons

    ResponElimina
  2. Helena...
    Moltes gràcies.. que maco tot això que escrius!!! gràcies per poder comptar amb tu en un dia tan especial!!! Tic ganes de tornar-te a veure una mica més relaxadament ;) segur que aviat... ara que ja estem en contacte.. ;)
    Petonets!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Realment un gran dia per l'scrap!! Amb ganes de repetir!

    Pots veure les meves fotos de la trobada a

    Coses d'scrap

    ResponElimina
  4. Una crónica fabulosa!! Gràcies per compartir aquest dia, ja em sembla que he estat virtualment una mica amb totes vosaltres! Petonets

    ResponElimina
  5. Que xulu Len!!
    m'hagués agradat molt ser-hi, però viatgem el 24 i ens hem passat el cap de setmana fent maletes!!
    Una abraçada!
    Bet

    ResponElimina
  6. Ja veig que t'ho vas passar bomba!!!!!!!!!!!!!!!
    petonets xoxo

    ResponElimina
  7. La crònica m'ha encantat i també m'ha fet molta enveja! ja, ja.

    Petons. Sílvia

    ResponElimina