dijous, 26 de maig del 2011

26 de MAIG DIA DE CELEBRACIONS (3a part)




i per últim però no menys important la Susi em va demanar un mini també de dedicatòries per poder donar-li a la seva mare aquest dia, que és el seu aniversari!!! els colors preferits de la seva mare el verd i el lila.
un petó a totes, gràcies per les vostres visites.

Helena

26 DE MAIG DIA DE CELEBRACIONS (2a part)










També aquesta nit, es fa un altre sopar, aquest és per les llirs (3 noves llevadores)que han acabat i ja tenen el títol, la Cristina, la Núria, i la Sònia... i hem van encarregar, algun tipus de targeta que tingués un CD, i un espai per poder escriure unes paraules de part de dues llevadores, que els hi volien fer alguna cosa especial...un petó per les tres i molta sort!!!

26 DE MAIG DIA DE CELEBRACIONS (1a Part)








Avui es fan varies celebracions, la primera que vaig saber va ser el sopar per celebrar que una companya de feina es casa, l'Alba, i sense pensar-ho ni un moment, li vaig fer aquest mini per poder posar tots la nostra dedicatòria..., els seus colors preferits són el negre i vermell...

dilluns, 23 de maig del 2011

TARGETA ANIVERSARI 60 ANYS!!!



Els pares de la Sandra fan 60 anys!!! i em va encarregar una targeta tipus mini àlbum, per poder posar les dedicatòries tota la família, i que tingués un sobre integrat per poder posar-hi un regal...si no m'equivoco, aquest passat cap de setmana ja ho varen celebrar. Felicitats!

un petó totes i gràcies per les visites i els comentàris.

Helena

Felicitats Glòria!



Dissabte vam celebrar "el cumple" d'una companya de feina, la Glòria, li vaig fer aquesta targeta d'aniversari!
Aquests papers de Toga m'encanten!!! m'inspiren...com podreu comprovar, ja els havia utilitzat en alguns treballs anteriors,no sé si són els colors, o que hem recorden als nens bufant i demanant un desig...per mi transmeten màgia i il·lusió!
un petonet i fins molt aviat!
gràcies per la visita.

Helena



dimecres, 4 de maig del 2011

UN MINI PER LA MEVA MARE:






Se que vaig una mica tard...però fins aquest matí no li hem pogut donar amb la meva germana aquest mini a la meva mare...li ha encantat, està fet amb part del kit + del mes d'abril de KDS, però sobretot està fet amb molt d'amor...hi ha una dita en castellà que diu" Quien tiene una madre, tiene un tesoro"...i crec que és ben veritat, T'estimo moltíssim mama!!!.

una abraçada.
moltíssimes gràcies per la visita i els comentàris.
Helena

diumenge, 1 de maig del 2011

Mini de dedicatories per l'Anna:






Aquest Mini, és un encàrrec de la Xènia, per la seva amiga Anna, de fet li van donar el darrer cap de setmana, quan varen fer el comiat de soltera, i aquest mini va servir per poder-li fer totes les dedicatòries, per cert el color preferit de l'Anna és el lila...
espero que li hagi agradat.
una abraçada a totes.

Helena

NOVETATS KDS!!!





Aquest mes és espectacular...KDS celebra el seu 3r aniversari!!! i ens portarà una de novetats...
m'encanta tot, els glimmers, els segells, els papers, El Project...
cliqueu AQUI per veure un avanç de les novetats que ens esperen...

FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!