dimecres, 27 d’abril del 2011

PLANTILLA MES D'ABRIL KDS


Aquest és la pàgina amb la que participo en el grup de Plantillas de KDS,aquest mes d'Abril, la protagonista de la pàgina és" la meva nena", que per mi ho serà sempre... tot i que està creixent massa ràpit...m'encanta veure quan somriu, i la veig feliç, en aquests moments m'encanta poder fer-li una foto, és com si es parés el temps...m'encanta la seva mirada en aquesta foto, era màgia, il·lusió...veure nevar d'aquella manera...espectacular! era el mes de Març de l'any passat...
Els colors que mes li agraden son els que util·litzat els grocs, taronges...
espero que us agradi...
un petó.
Helena

dimarts, 26 d’abril del 2011

CAPSETA (tutorial de Mas papel):



Ja vaig una mica tard... La Kristina del blog de Kristintxo, a creat una revista digital d'scrapbooking genial! "Mas Papel" en el seu blog hi te un apartat on podreu veure la revista... (Mas papel magazine)
A cada edició a part de treballs de grans disenyadores, d'aquí, hi ha un tutorial ! no us podeu perdre tampoc el blog de la revista. El tutorial del num 0, era una capseta... jo de moment n'he fet dues, una per la meva filla i l'altre per la meva neboda. els hi he fet una targeta interior on hi havien els diners de la "Mona"...però segur que en faré més, m'ha encantat , és molt fàcil i queda molt "cuquetona"...

un petó a totes, gràcies per les visites i per els comentaris !

Helena

diumenge, 24 d’abril del 2011

PUNT DE LLIBRE PER KDS



KITS DE SOMNI volen celebrar el dia mundial del llibre, si vols participar tens fins el 29 d'Abril, t'has d'unir al grup "dia mundial del libro " i presentar el teu punt de llibre fet per l'ocasió...els 3 guanyadors tindran un premi, i els publicaran a la revista del mes de Maig, per veure les bases del concurs pots clikar AQUÍ o llegirles:

Las reglas son sencillas y muy pocas:

  • El punto de libro, o marcapáginas, deberá ser nuevo, creado especialmente para este reto.
  • Sólo podéis participar con un punto de libro por persona, si os animáis a hacer más y nos los queréis enseñar, estaremos encantados, pero tendréis que especificar cuál de ellos es el que se presenta al concurso.
  • Podéis utilizar cualquier técnica y material (que tenga que ver con el scrap, claro, pero ya sabemos que el campo es muy amplio) para realizarlo.
  • Tendréis que colgar vuestras creaciones en el post de este grupo creado especialmente para ello (que no es este :D)

El jurado estará formado por varias personas del equipo de diseño y del staff de Kits de Somni, que puntuará vuestras creaciones según varios criterios:

  • Se puntuará del 0 al 10 por el uso de técnicas (deberéis explicar al presentarlo las técnicas utilizadas)
  • Una puntuación del 0 al 5 por utilizar materiales comprados en la tienda KDS (no importa el mes), que también tendréis que explicar al presentarlo.
  • También se puntuará del 0 al 10 el valor artístico del marcapáginas (composición, equilibrio, distribución de elementos etc)
  • Si anunciáis el evento en vuestro blog o facebook con una foto del punto y link a la página, expliando brevemente el concurso, se os darán 3 puntos extras. Tenéis que avisarlo EN EL MISMO POST en el que presentéis el punto.

Cada miembro del jurado puntuará cada punto presentado según los criterios descritos. Se sumarán los puntos otorgados por todos los jurados y se les sumarán los 3 puntos extras del anuncio (en caso de que se haya hecho) y los 3 marcapáginas con una puntuación más alta se proclamarán ganadores del reto :)

aquest és el meu. espero que us agradi.

un petó.

Helena

dijous, 21 d’abril del 2011

TARGETA PER UNA AMIGA DE LA RAQUEL



La meva cunyada, la Raquel, em va encarregar fa uns dies...una targeta per una companya de feina, a la meva cunyada li encanta escriure, ho ho fa molt bé!, quan va ser l'aniversari de la Laura, ella li va fer un escrit molt especial...en un principi pensava fer-li un quadre amb el poema, però després va pensar en una targeta de les meves, com diu ella...i aquest és el resultat. A la Raquel li va encantar, i suposo que a la Laura també!

Aquests dies jo tindré festa de la feina, i tot i que no marxem enlloc, m'he proposat disfrutar de la familia,i deixar-me portar...no sé que farem, viurem el moment! així que fins dimarts... Gaudiu d'aquests dies i un petonet per totes.

Helena

dimarts, 19 d’abril del 2011

PLANTILLA ABRIL PARAISO DE PAPEL


Aquest mes a Paraiso de papel ens han proposat una plantilla + combo amb un tema "El camp"





hi aquesta és la meva interpretació, amb una foto del meu fill.
esper-ho que us agradi.

un petó
Helena

dilluns, 18 d’abril del 2011

PUNT DE LLIBRE INFANTIL




Aquest divendres en el blog de la Isabel papel & manualidades s'anunciava el 5è divendres de "crop en xarxa", Scrapate, a través de facebook http://www.facebook.com/event.php?eid=140474482687584 , la proposta era un punt de llibre, em va semblar molt original, aquest format no el via vist mai..., i com que diumenge (el padrí, li va regalar dos contes del barrufets al meu fill petit...) avui m'he inspirat i li he fet el punt de llibre per a ell...m'ha quedat més curt... tenia que acabar amb un "troquel de bores"... però hem tingut un petit error...he forrat la cartolina pels 2 costats i quan he volgut troquelar...ains... era massa gruixut i no és podia... ens ha quedat marcat... i no hem tingut més remei que tallar... per tant ha quedat més petit... però m'agrada! i el més important al meu fill li encanta.
(perdoneu que hi ha dos fotos girades... a l'ordinador les tinc guardades bé, però al blog... han decidit girar-se!!!)

un petó i bona nit.

Helena

divendres, 15 d’abril del 2011

TALLER DE TRANSFERÈNCIES:


Dissabte 9 d'Abril vaig anar a un taller de transferències d'imatges, vam utilitzar diferents suports, i diferents mètodes, vam treballar diferents imatges, l'idea era fer-nos un mostrari per poder saber cada imatge quina tècnica haviem fet servir . vaig disfrutar moltíssim, la nostra profesora Beatriz Mahan, super dolça i atenta., tot un luxe...una artista. L'espai del taller Mel-i-mèlo, genial, i vaig conèixer l'Alex...gairebé no vaig poder parlar amb ella...jo estava tant concentrada...i vaig disfrutar d'una maravellosa companyia amb les companyes de taller, la Montse, la Tana, la Ruth, la Marta...em va agradar tant, que aquest matí que tenia festa he continuat investigant suports per transferir, imatges...aquí podeu veure unes quantes...la segona fotografia són les tres transferències que més m'han agradat., sobre tela (la dels fils), sobre fusta (la papallona) i sobre cartró prim (les flors).

Un petó i moltes gràcies per els comentaris i les visites!

Helena

dimarts, 12 d’abril del 2011

PER MOLTS ANYS MIQUEL!






Avui és l'aniversari del meu marit, el meu amor, en Miquel.
avui fa 42 anys! i gairebé portem 25 anys junts! quan vaig veure el kit + de KDS del mes de Març ho vaig tenir molt clar, li he fet un mini inspirant-me amb l'album que vam fer el mes de Desembre amb la Mónica a Cromatismes, és un mini desestructurat on li he posat les 42 raons per les que l'estimo! 42 són moltes, peró és que l'estimo molt...li ha encantat!

un petó
i moltes gràcies per la visita.

Helena

dilluns, 11 d’abril del 2011

PER LA QUERALT






Una de les meves companyes de feina, la Queralt, que l'estimo moltíssim, està passant per un dels pitjors moments de la seva vida... i la Laia(una altre companya) i jo, vam decidir fer-li un petit mini, amb paraules d'amor!és un petit joc-diari, al inici té mini llibrets amb cada lletra del abecedàri, on hi ha algunes paraules que començen amb l'esmentada lletra, és tracta que obri el que vulgui i s'inspiri per fer alguna frase amb la paraula que li surti... ara ja us el puc ensenyar per que ja li vam donar i la veritat és que li va agradar molt. tot i que va ser una cosa ràpida, està feta amb molt d'amor. els colors són els seus preferits ...

Un petó.
Helena

diumenge, 10 d’abril del 2011

PREMI

M'encanta aquesta il·lustració, Móltíssimes gràcies per el premi Silvia! de pequeños detalles
ara jo tinc que donar-lo a 9 més, juntament amb el premi us envio una abraçada i un petó!

A la Montse de http:// capsadefils.blogspot.com/(capsa de fils)
A la Tana de http://miaticomismundos.com/(mi atico, mis mundos)
A la Ruth de http://be mine.blogspot.com/(be mine)
A la Bet de http://fentidesfentaprenlaprenent.blogspot.com/(fent i desfent, aprèn l'aprenent)
A l'Anna de http://with-hands.blogspot.com/ (les meves cosetes)
A la Yolanda de http://pessicdesal.blogspot.com/(pessic de sal)
A la Carme de http://bioscarmen.blogspot.com/ (scrapbooking bcn)
A la Mariona de http://marionacardonabonet.blogspot.com/ (diari de colors) felicitats!un petó per l'Emma!
A la Mònica de http://mansmanetes8.blogspot.com/ (Mans, manetes) felicitats! un petó per l'Alan!
són 9, però jo vull donar-ne 1 més, que per a mi és molt especial, m'encanten els seus tutos, i no podia faltar en la meva llista...
per l'Elena de http://pegapapelotijeras.blogspot.com/(pega, papel o tijeras)


un petó.
Helena

dimarts, 5 d’abril del 2011

Un Fins Aviat...


El passat dissabte 2 d'Abril, vaig fer l'últim taller a Tinta Xina Girona, m'ha costat prendre aquesta decisió, no crec que sigui un adéu per sempre, però si per un temps... m'encanta l'scrap, m'encanta quan faig els tallers, però m'estressa massa la preparació, em considero força exigent amb mi mateixa i m'obligo deixant de banda el que per a mi és més important en aquests moments, els meus fills i el meu home, i el que és un hobby, que en principi és terapèutic i relaxant, per mi s'estava convertint en una obligació més i passava a ser una feina...que em tornava a treure temps de gaudir dels meus fills,que jo mateixa m'autoimposava, estic fent reducció de jornada al treball per poder estar amb ells, per cuidar-los, sobretot al meu petit, que és diabètic, poder anar més relaxada i per poder gaudir...,i jo mateixa feia una prioritat de l'scrap i passava a ser un estrés més, no un hobby...jo seguiré fent scrap, perquè m'encanta i m'apassiona, però quan em vagi bé ... relaxàdament...vull agrair a la Marissa de tinta xina la seva comprensió, i a totes les noies que heu passat pel taller durant aquests mesos, mil gràcies per la vostra companyia, la vostra il·lusió i per tot!, un petonet a totes!!!
les fotos dels punts de llibre i de les targetes que varen fer les alumnes d'aquest dissabte les podeu veure AQUí, la Montse, la Maria, l'Emilia, la Quima, l'Anna, Ariadna, la Clàudia,l'Anna i la Beth, sou genials!

una abraçada a totes.

Helena